ساخت سوله

سوله سازی نوین سوله - ساخت سوله - فروش سوله - خرید سوله - سوله دست دوم - سوله سبک

ساخت سوله

سوله سازی نوین سوله - ساخت سوله - فروش سوله - خرید سوله - سوله دست دوم - سوله سبک

تعویض دوربین مداربسته آنالوگ با دیجیتال


آیا باید دوربین مداربسته آنالوگ را با دوربین مدار بسته دیجیتال تعویض کنیم؟

اگر قصد تعویض دوربین مداربسته آنالوگ را با دوربین مداربسته دیجیتال دارید بایستی اطلاعاتی کافی هم از انواع دوربین های مداربسته آنالوگ داشته باشید و هم از دوربین های مداربسته دیجیتال .

انواع دوربین های مداربسته دارای تفاوت هایی بارز با یکدیگر هستند پس از کسب اطلاعات در این باره می توانید اقدام به تعویض دوربین مداربسته خود نمایید .

در این مقاله چگونگی کار دوربین مداربسته آنالوگ را همراه با تفاوت آن ها با دوربین های IP را شرح خواهیم داد :

چگونگی کار دوربین آنالوگ؟

دوربین های آنالوگ با حسگر CCD و گاهی با CMOS عرضه می شوند و سیگنال های ویدیویی حاصل از سنسور به صورت دیجیتال پردازش شده ولی قبل از انتقال نیاز است که به صورت آنالوگ برگردد تا بتوان آنرا توسط سایر تجهیزات آنالوگ مانند تلویزیون دریافت نمود.

تفاوت بین دوربین های آنالوگ و IP

تفاوت اصلی بین دوربین های آنالوگ و IP به استفاده از روش انتقال سیگنال های ویدئویی و در نهایت  سیستم فشرده سازی و یا کد گذاری می باشد. باز هم تاکید می شود که  اصطلاح “IP” در دوربین های آی پی و یا “شبکه” در دوربین تحت شبکه تنها به روش انتقال اشاره دارد.

این مهم است که بدانیم اکثر دوربین های مدار بسته IP تولید شده در واقع دارای CMOS و یا CCD آنالوگ می باشند که با تبدیل آن به دیجیتال به سادگی ویدیو دیجیتالی را انتقال می دهند. در حالی که این گیج کننده بنظر می رسد، شما باید از ابتدا به چگونه بوجود آمدن ویدیو دقت کنیم. سنسورهای آنالوگ نور را به سیگنال های آنالوگ تبدیل کرده و سپس اطلاعات به دیجیتال تبدیل می شوند. اگر انتقال بصورت دیجیتالی صورت گیرد مانند دوربین های IP و یا تحت شبکه، آن را کد گذاری کرده (دیجیتالی و فشرده شده) و در امتداد یک شبکه منتقل می کند.


هاردهای وسترن دیجیتال


معرفی انواع هارد های وسترن دیجیتال و رنگ های آن

انواع هاردهای وسترن دیجیتال که در بازار به فروش می رسند دارای تنوع بسیار زیادی هستند و اگر شما از آن دسته افرادی هستید که فکر می کنید این نوع اجزا و تجهیزات دوربین مداربسته را به خوبی می شناسید باید عرض کنیم که در اشتباهید به دلیل تنوع بسیار زیادی که هاردهای وسترن دارند بهتر است اطلاعاتی در این باب را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم .

در این مقاله سعی بر این داریم شما را با دنیای مختلف هاردها آشنا نماییم

و مشخص نماییم که هر مدل هاردی دقیقا چه کارایی دارد

در ابتدا به معرفی هارد بلک (black  ) میپردازیم که بالاترین عملکرد را در بین هاردهای هم حجم خود را دارد.

اگر نیاز به عملکرد بالا برای ذخیره سازی اطلاعات  یا اجرای دقیق برنامه ها دارید قطعا بهترین پیشنهاد به شما هارد های سری مشکی (black)هستند.

این هارد به درد کاربری ­های حرفه ­ای و خلاقانه می­خورد

کسانی که از هارد خیلی کار می­کشند مثلا افرادی که روی چندین ویدئو Edit می­کنند تدوین می­کنند و کارهایی که به سرعت و عملکرد بالایی نیاز دارند.

هاردهای آبی(blue )که مدت هاست به عنوان یک هارد استاندارد از آنها یاد میشود ،این مدل هارد کاندید عنوان هارد استاندارد desktop  است.هارد های آبی (blue ) تمام ویژگیهای هارد های مشکی(black)

را دارند اما با قدرت کمتر

هاردهای آبی (blue)هم مثل بقیه هاردها در سایز و حجم های مختلف تولید میشوند.

نوبت معرفی هاردهای قرمز (red) رسید. این سری مختص شبکه طراحی شده است.

راهنمای رنگ هارد وسترن دیجیتال

این سری در NAS  به کار میرود و اجازه می­دهد که شما بصورت محلی به شبکتون دسترسی داشته باشید و چیزهایی را که می­خواهید share کنید و از ویژگی cloud  هم استفاده کنید این امکان باعث میشود حتی وقتی به شبکه هم وصل نیستید  از طریق وب به اطلاعات دسترسی پیدا کنید NAS جوری طراحی شده که شما می­توانید در آن واحد از چند هارد بصورت یکجا استفاده کنید و یک RAID داشته باشید.

واما هارد بنفش (purple)

اگر شما بخواهید از یک هارد ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته استفاده کنید توقع زیادی ست اما!!

این هارد این قابلیت را دارد و روی این هارد به صراحت ذکر شده برای استفاده طولانی مدت قابل اعتماد است.

بنابراین برای ذخیره­ی هر فایل ویدیویی HD و ۴K و غیره مناسب است و مثل هارد قرمز که روی قابل اعتماد بودن تاکید داشت این هارد هم عالی است ولی این هارد یک ویژگی دیگر هم دارد و آن این است که قابلیت دوبل کردن هم دارد و میتوانید با توجه به این قابلیت RAID های دیگر هم بسازید. مثل RAID صفر و یا RAID 5 که هم سرعت دارد و هم بکاپ می­گیرد.


جلوگیری از هک دوربین مداربسته

چگونه از هک شدن دوربین مداربسته جلوگیری کنیم 

هک شدن دوربین مداربسته مشکلی است که برخی کاربران را درگیر کرده است , سارقان به قصد سرقت اطلاعات دوربین های مداربسته اقدام به هک سیستم می نمایند و کنترل دوربین مداربسته از دست کاربر خارج شده و به دست هکر می افتد .

بدین منظور و به جهت جلوگیری از هک دوربین مداربسته لازم است اقداماتی از قبیل : رمز گذاری های دوربین مداربسته , به روز رسانی سیستم عامل دوربین مداربسته , امن نمودن شبکه با WPA2 و .. انجام شود .

هک شدن دوربین مداربسته یا سیستم مداربسته یکی از دغدغه های جدی مصرف کنندگان این سیستم هاست. در این مطلب در رابطه با طریقه هک شدن سیستم مداربسته و واقعیت های این موضوع صحبت خواهیم کرد. 

هک کردن یعنی چه؟

هک کردن یک سیستم نرم افزاری به معنای هر گونه دسترسی غیر مجاز به یک سیستم محدود شده (از طریق پیدا کردن پسوود، یافتن نقص های امنیتی یا غیره) است. با این تعریف حتی در صورتی که شما پسوورد خود را به اشتباه به فردی داده و او امکان ورود و دسترسی به نرم افزار شما پیدا کند سیستم شما را هک کرده است. 

البته در مفهوم پیشرفته تر هک کردن یک سیستم نرم افزاری به معنای پیدا کردن یک خلل یا نقص در سیستم و ورود و دسترسی به اطلاعات آن از طریق این نقص است. 

آیا امکان هک کردن سیستم مداربسته وجود دارد؟

با توجه به تعریف بالا امکان هک کردن هر سیستم نرم افزاری وجود دارد. البته در صورت رعایت ساده ترین اصول امنیتی امکان هک شدن سیستم مداربسته شما تقریبا به صفر خواهد رسید. 

سیستم های مداربسته چطور هک می شوند؟

در ابتدا باید بدانید که امکان هک سیستم مداربسته شما تنها در صورتی وجود خواهد داشت که شما از اینترنت برای دیدن تصاویر سیستم مداربسته استفاده کنید و یا شبکه داخلی شما به اینترنت متصل شده باشد. 

معمولترین روش هک کردن سیستم دوربین های مدار بسته از طریق چک کردن پسووردهای ساده سیستم است. نرم افزارهایی وجود دارند که با چک کردن چند پسوورد بسیار رایج در دستگاه های مرکزی مداربسته یا پسوورد کارخانه دستگاه، امکان هک کردن آنها را به وجود می آورند. برای مثال پسووردها 12345، 54321، 123456، 00000 و ... پسوورد هایی بسیار رایج در دستگاه های مرکزی سیستم مداربسته هستند. 


نکات عیب یابی دوربین مداربسته


نکات عیب یابی دوربین مداربسته

عیب یابی دوربین مداربسته نیاز به تخصص و مهارت کافی در این زمینه را دارد و در صورت عدم تخصص کافی عیب یابی به درستی صورت نمی گیرد از این رو لازم است با مشورت افراد متخصص و ماهر در این زمینه صورت گیرد .

گاهی دوربین مداربسته در نمایش تصاویر خود مشکل دارد , گاهی نویز هایی در تصویر مشاهده می شود , گاهی برق دوربین مداربسته قطع و وصل می شود و مشکلات دیگری که ممکن است برای این سیستم ها پیش بیاید .

عیب یابی دوربین مدار بسته – عدم ضبط تصاویر بر روی هار دیسک:

این آلارم از رایج ترین مشکلات هارد دیسک درایو می باشد  HARD DISK NOT FOUND

از مهمترین دلایل آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

– اتصال داخلی هارد با برد اصلی قطع شده یا برق هارد دچار مشکل شده است.

– هارد خراب شده است.

– هارد نیاز به فرمت مجدد و راه اندازی دوباره دارد .

عیب یابی دوربین مدار بسته – عدم کارکرد دکمه ها یا  موس یا خاموش روشن شدن غیر عادی دستگاه DVR:

معمولا این مشکل در DVR های درجه دو و NO NAME بسیار رایج است که مهمترین نشانه آن از کار افتاده کلید های پنل جلویی دستگاه و یا از کار افتادن موس دستگاه و یا نشناختن مووس می باشد که در این صورت باید دستگاه را به کارشناس تعمیر سپرد.

عیب یابی دوربین مدار بسته – تصویر دوربین مدار بسته پخش می شود اما دارای نویز بسیار است:

مهمترین دلیل این مشکل استفاده از BNC های نامرغوب در زمان راه اندازی سیستم مداربسته است مخصوصا استفاده از BNC های پیچی که پس از مدتی سیم ها دچار شکستگی شده و تصاویر قطع یا دچار مشکل میشود که شما میتوانید با تعویض آنها مشکل را رفع نماید و بهترین BNC برای سیستم های انالوگ BNC های لحیمی یا پرسی است.

از رایج ترین مشکلات دیگر نویز در دوربین مدار بسته میتوان به مجاور بودن کابل های کواکسیال تصویر با برق فشار قوی و یا قدیمی و مستهلک شدن کابل ها می باشد.


افزایش طول عمر دوربین مداربسته و شبکه


برای افزایش طول عمر دوربین مداربسته و شبکه نکات زیر را رعایت کنید

نگهداری صحیح از دوربین مداربسته موجب افزایش طول عمر دوربین مداربسته و شبکه خواهد شد از این رو در حفظ و نگهداری این سیستم ها کوشا باشید و از آن ها در مقابل حوادث احتمالی محافظت کنید .

در خرید دوربین مداربسته اطلاعاتی درباره طول عمر و دوام آن را از فروشنده بخواهید و راهکارهای لازم به جهت افزایش دوام و کیفیت دوربین مداربسته را به هنگام نصب و راه اندازی اعمال نمایید .

انواع نگهداری دوربین مداربسته

سه نوع تعمیر و نگهداری وجود دارد که باید در یک سیستم نظارت تصویری انجام شود.

تعمیرات پیشگیرانه

نگهداری دوربین مداربسته به صورت برنامه ریزی شده و دوره ای.

تعمیرات اصلاحی

تعمیر اضطراری کل یا قسمتی از دوربین مداربسته، که نقصی در آن رخ داده است.

تعمیرات مربوط به مشتری یا کاربر

رسیدگی و تعمیر مشکلاتی که مشتری اعلام می کند و تحت پوشش خدمات شرکت دوربین مداربسته مربوطه است.

لنز دوربین مداربسته

بررسی کنید که لنز دوربین به درستی تنظیم و فوکوس شده باشد.

بررسی کنید که تمام محیط مورد نظر، تحت پوشش میدان دید دوربین مداربسته قرار گرفته باشد.

گرد و غبار را تمیز کنید، لنز دوربین مداربسته را با هوای فشرده و پوشش دوربین مداربسته را با یک پارچه میکروفیبری پاک کنید.

اگر دوربین مداربسته شما دارای قابلیت تشخیص حرکتی است، از کارکرد صحیح آن اطمینان حاصل کنید.

از کنترل دوربین مداربسته به منظور چک کردن قابلیت بزرگنمایی، گردش و چرخش (PTZ) استفاده کنید.

هر گونه مانعی که ممکن است در دید دوربین مداربسته خدشه ایجاد کند، مثل شاخ و برگ گیاهان را از اطراف دوربین مداربسته دور کنید.

بررسی کنید که دوربین ها به طور ایمن به به دیوار یا سقف وصل شده باشند.

برای دوربین های مداربسته مادون قرمز و دید در شب، چراغ های LED و نورافکن ها را بررسی کنید.